Psycholoog Groesbeek

Praktijk Chrisje Kersten in Groesbeek

bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Vrouw, 30 (2024):

"Het traject bij Chrisje waardeer ik met een 9 omdat er veel persoonlijke aandacht en diepgang was in de naast de gesprekken. Daarnaast was het makkelijk contact te houden en afspraken te maken ging flexibel ook via app bijv. Dat is fijn met een drukke baan."

Man, 23 (2024):

"Ik geef het traject bij Chrisje een 9 omdat Chrisje altijd een luisterend oor is. Je indirect op een positieve manier jezelf laat inzien wat voor je de beste keuzes zouden zijn om te nemen na het bespreken van punten die mij dwars zitten."

Rita (2023):

"Het was een prettig traject, geheel vrijblijvend in afspraken maken. Ik kon werkelijk alles delen zonder dat ik hierin ook maar enige belemmeringen voelde. Chrisje gaf mij telkens positieve input waarmee ik in de weken die hierop volgde meteen mee aan de slag kon. Het was als een klein spiegeltje die me werd voorgehouden. Een klein spiegeltje die ik makkelijk overal mee naar toe kon nemen. Ik zou zeggen Chrisje; met zoveel ervaring die jij hebt, Ga zo door!"

Ruud (2023):

"Bij Chrisje voel ik me niet gek of anders. Ze behandelt me als een gewoon mens en ze is oprecht. Dat werkt voor mij. Wat ik waardeer is dat zij ook iets van zichzelf laat zien in therapie. Dat maakt het veel makkelijker om zelf open te durven zijn voor iets waar je je voor schaamt en daardoor heb ik belangrijke stappen kunnen zetten."

Anoniem (2023):

"Vanaf het begin was er een klik. Er werd heel goed geluisterd, natuurlijk werd er van alles genoteerd maar de volgende keer was je nog heel erg goed op de hoogte van wat er verteld was. Jou was snel duidelijk waar de schoen wrong en waar dus de oplossing vandaan moest komen. Zoals ik al vertelde zit je soms op mijn schouder als ik weer de “fout” in ga.

Fijn dat er heel snel een verslag kwam zodat ik alles nog eens na kon lezen. Bedankt voor alles."

Joris Reijers (2021):

"Door een lichte aanvaring op mijn werk met een cliënt waarvan ik niet wilde dat dit verder zou escaleren, ben ik bij Chrisje terecht gekomen. Mijn ervaring met haar en haar expertise is zeer positief. Doordat ze veel kennis heeft in o.a. mijn werkveld kon ze mij goed uitleggen en vertellen waar de kink in de kabel zat. Ze heeft mij uiteindelijk d.m.v. goede tips de juiste richting in gestuurd. Ze luistert goed, praat duidelijk en begrijpend en ik had er een goede klik mee. Iets wat ook erg belangrijk is natuurlijk. In de gesprekken die ik met haar heb gehad viel mij op dat Chrisje veel kennis en kunde beheerste in de wereld van psychologie en de gevoelens en emoties van de mens. Als ik nog eens hulp nodig heb, wat welkom is van tijd tot tijd, zal ik haar zeker weer benaderen. Ik heb mijn gesprekken met Chrisje zeker als een meerwaarde ervaren.

Hartelijk dank!"

Michael Adams (2020):

"Sinds 4 jaar werk ik met Chrisje, waarbij zij bij de start mijn praktijkbegeleider voor de opleiding was, ik tussendoor een individueel coachtraject bij haar heb gevolgd en mij en onze collega's doorlopend coacht. Het coachen en begeleiden doet zij op een geheel authentieke wijze, waarbij ze je uitdaagt om je te ontwikkelen, je daarbij leert reflecteren op je handelen en leert problemen vanuit een ander perspectief of meerdere perspectieven te bekijken om sneller te kunnen schakelen naar oplossingen. Daarbij typeert haar dat ze erg natuurlijk lijkt te schakelen in de verschillende rollen die er ten opzichte van een collega, praktijkbegeleider, individuele coach en teamcoach komen kijken, waarbij haar eigen authentieke wijze weer doorvloeid.

Het individuele traject wat ik bij Chrisje heb gevolgd heb ik als erg prettig ervaren. Chrisje weet door haar houding een fijne en veilige sfeer te creëren.

Het doel waaraan ik wilde werken heb ik doormiddel van de methodische wijze waarop Chrisje te werk gaat kunnen uitdiepen en zijn er daarvan uit inzichten ontstaan die cruciaal waren om tot ontwikkeling te komen. Chrisje weet daarmee snel tot de kern te komen en je aan te zetten tot vooruitgang."

Man (25):

"Voor mij was de therapie heel fijn door Chrisje als persoon, die heel professioneel is, maar op een informele manier dus niet te zakelijk lekker losjes. In gesprek voelde ik alle ruimte mijn verhaal te doen er werd goed geluisterd. Dit is voor mij erg fijn geweest."

Vrouw (36):

"Na wat slechte ervaringen bij een aantal verschillende psychologen, merkte ik bij Chrisje al vrij snel dat ik altijd met een goed gevoel weer de deur uit liep na een sessie. Ze heeft me écht heel goed geholpen. Ik houd haar telefoonnummer graag in mijn contactenlijst, mocht het nog eens nodig zijn, en ik raad haar aan bij iedereen die op zoek is naar goede, fijne, professionele begeleiding."

Walter Janssen:

"Na het eerste contact kon ik snel bij je terecht. Dit was echt fijn aangezien ik even niet meer wist hoe ik verder moest met mijn klachten. Je had meteen een luisterend oor en je kwam gedurende onze gesprekken met goede adviezen hoe ik mijn situatie kon verbeteren en ook voor de toekomst om weer niet terug te vallen in oude gewoonten. Ik heb echt het gevoel dat we samen weer het juiste pad hebben gevonden waar ik verder op door te borduren. Nogmaals bedankt daarvoor!"

Marjolijn:

"De gesprekken met Chrisje heb ik als heel prettig ervaren. Gedurende het hele traject heb ik het gevoel gehad dat er oprecht naar mij werd geluisterd. Chrisje heeft een prettige en open uitstraling waardoor je je snel op je gemak voelt. Door de juiste vragen te stellen helptChrisje je inzicht te geven in de problemen die er spelen en hoe je dit stap voor stap kan aanpakken. Aan het einde van ieder gesprek kreeg ik handige opdrachten mee om in de tussentijd mee aan de slag te gaan. Al met al ben ik heel blij dat ik bij Chrisje terecht ben gekomen. Absoluut een aanrader voor iedereen die een zetje in de goede richting nodig heeft!"

Vrouw (31):

"De gesprekken hebben mij geleerd dat het heel leuk/interessant kan zijn om aan mezelf te werken maar ook om andere mensen beter te kunnen begrijpen/lezen. Het heeft mij veel geholpen om weer een beetje te genieten van het leven en te relativeren."

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Therapeut Chrisje Kersten in Groesbeek

Chrisje Kersten

  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen