Psycholoog Groesbeek

Praktijk Chrisje Kersten in Groesbeek

bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Michael Adams (Juli 2020):

"Sinds 4 jaar werk ik met Chrisje, waarbij zij bij de start mijn praktijkbegeleider voor de opleiding was, ik tussendoor een individueel coachtraject bij haar heb gevolgd en mij en onze collega's doorlopend coacht. Het coachen en begeleiden doet zij op een geheel authentieke wijze, waarbij ze je uitdaagt om je te ontwikkelen, je daarbij leert reflecteren op je handelen en leert problemen vanuit een ander perspectief of meerdere perspectieven te bekijken om sneller te kunnen schakelen naar oplossingen. Daarbij typeert haar dat ze erg natuurlijk lijkt te schakelen in de verschillende rollen die er ten opzichte van een collega, praktijkbegeleider, individuele coach en teamcoach komen kijken, waarbij haar eigen authentieke wijze weer doorvloeid.

Het individuele traject wat ik bij Chrisje heb gevolgd heb ik als erg prettig ervaren. Chrisje weet door haar houding een fijne en veilige sfeer te creëren.

Het doel waaraan ik wilde werken heb ik doormiddel van de methodische wijze waarop Chrisje te werk gaat kunnen uitdiepen en zijn er daarvan uit inzichten ontstaan die cruciaal waren om tot ontwikkeling te komen. Chrisje weet daarmee snel tot de kern te komen en je aan te zetten tot vooruitgang."

Joris Reijers (Juli 2020):

"Door een lichte aanvaring op mijn werk met een cliënt waarvan ik niet wilde dat dit verder zou escaleren, ben ik bij Chrisje terecht gekomen. Mijn ervaring met haar en haar expertise is zeer positief. Doordat ze veel kennis heeft in o.a. mijn werkveld kon ze mij goed uitleggen en vertellen waar de kink in de kabel zat. Ze heeft mij uiteindelijk d.m.v. goede tips de juiste richting in gestuurd. Ze luistert goed, praat duidelijk en begrijpend en ik had er een goede klik mee. Iets wat ook erg belangrijk is natuurlijk. In de gesprekken die ik met haar heb gehad viel mij op dat Chrisje veel kennis en kunde beheerste in de wereld van psychologie en de gevoelens en emoties van de mens. Als ik nog eens hulp nodig heb, wat welkom is van tijd tot tijd, zal ik haar zeker weer benaderen. Ik heb mijn gesprekken met Chrisje zeker als een meerwaarde ervaren.

Hartelijk dank!"

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Therapeut Chrisje Kersten in Groesbeek

Chrisje Kersten

  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen