Psycholoog Groesbeek

Praktijk Chrisje Kersten in Groesbeek

bg

Therapeut Chrisje Kersten - Even voorstellen

psychosociaal therapeut Chrisje Kersten

Mijn naam is Chrisje Kersten, geboren in 1975, getrouwd met Hans en we wonen met onze drie kinderen in Groesbeek. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen met onze hond Lowy, lezen, sporten en ben ik een echte Bourgondier.

Al sinds 1993 ben ik werkzaam in de zorg. In 2007 besloot ik mij aanvankelijk te specialiseren in individuele begeleiding van personen met een licht verstandelijke beperking en daarnaast in het coachen van medewerkers in de zorg.

Mijn fascinatie voor de psyche van de mens heeft me er toe bewogen om mij verder te ontwikkelen in de richting van reguliere therapie door verschillende opleidingen, cursussen en scholingen te volgen. Dit ben ik toen o.a. gaan inzetten voor de coaching van collega’s in het werkveld die zelf vastliepen.

Uiteindelijk heeft dit pad mij geleid naar de opleiding tot psychosociaal counselor van NHA/Psycho Didact, welke ik in mei 2020 heb afgerond en waar ik nog meer tools en kennis heb opgedaan. Omdat ik het echter belangrijk vind dat ik mezelf blijf ontwikkelen, zorg ik er voor dat ik blijf leren. Zo blijf ik scholing volgen en neem ik elke 6 weken deel aan een intervisiegroep.

De combinatie van mijn brede werkervaring op psychosociaal vlak en mijn uitgebreide opleidingsgeschiedenis zorgen ervoor dat ik veel ervaring heb opgedaan in het blootleggen van onbewuste patronen die maken dat iemand vast loopt in het leven. Belangrijke kennis, waar ik graag personen mee verder help op hun pad.

Wees welkom

Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben bovendien in staat om op korte termijn een intake in te plannen.

- Chrisje

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen