Psycholoog Groesbeek

Praktijk Chrisje Kersten in Groesbeek

bg

Burnout therapie in Groesbeek

Een burn-out is heftig en heeft impact op je hele functioneren. We spreken van een burn-out als er minstens drie van de volgende klachten spelen: continu piekeren, vermoeidheid, voortdurend onrustig voelen, slaapproblemen, concentratie- en geheugenproblemen, opspelende emoties als huilen en boos worden, overprikkeling a.g.v. prikkels als mensen en geluiden, somberheid, angst en onzekerheid,. Daarnaast ervaren veel mensen ook lichamelijke klachten als, hoge bloeddruk, hartkloppingen, duizeligheid, hoofdpijn, rugpijn, maag/darm klachten en verlaagde weerstand.

Als je deze signalen herkent maar er nog geen half jaar last van hebt, wacht dan niet en kom nu in acties. Zo kun je eerder weer grip krijgen op je leven.

Op moment dat je een burn-out hebt, heb je te lang alle ballen in de lucht gehouden en heeft je lichaam te lang is staat van paraatheid verkeert. Het heeft zich niet meer kunnen ontspannen. Het proces van herstellen vraagt inzicht in wat maakt dat het zover heeft kunnen komen. Wat ga je anders doen en hoe ga je dat doen. Bij dit proces begeleid ik je graag.

Je hoeft het niet alleen te doen

Wanneer je jezelf herkent in dit verhaal en graag hulp wilt om de balans in jouw leven weer terug te vinden, neem dan gerust contact met me op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak.

Maak een afspraak voor burnout therapie
Therapeut Chrisje Kersten in Groesbeek

Chrisje Kersten

  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen