Psycholoog Groesbeek

Praktijk Chrisje Kersten in Groesbeek

bg

Psychologische hulp bij verslavingen

Verslaving kan optreden op diverse gebieden, in het begin heb je er vaak weinig last van. Het kan juist zijn dat het je iets (tijdelijks) positiefs oplevert. Een fijn gevoel, afleiding en niet aan problemen hoeven te denken, een kick enz. Dat maakt het zo gevaarlijk. Je geniet van iets en ineens is het een probleem.

Een probleem dat overheerst en invloed heeft op je dagelijks leven. Op je werk, op je financienen, op je vriendschappen en relaties. Dat positieve maakt dat je zo lang doorgaat tot de verslaving de macht over je neemt. Je denkt heel lang dat je wel kunt stoppen met gebruiken, te gamen, of te kijken. In de praktijk lukt dat echter niet meer zo goed of helemaal niet. Dan is het moment daar dat je kunt spreken van een verslaving.

De eerste stap naar verandering is erkennen dat je een probleem hebt en dat je iets wil veranderen. Door het bespreekbaar te maken kan er gewerkt worden aan verbetering en omgaan met. Herken jij je in onderstaande neem dan gerust contact met me op. Samen kunnen we kijken waar je verslaving ligt en welke kant je op wil. Hierbij vind ik niets vreemd om te bespreken.

Ik ondersteun je graag

De eerste stap is erkenning, door bij mij te komen heb je die stap gezet. Ik ondersteun je graag bij je proces naar verandering, neem dus gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak. Je bent van harte welkom.

Therapeut Chrisje Kersten in Groesbeek

Chrisje Kersten

  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen