Psycholoog Groesbeek

Praktijk Chrisje Kersten in Groesbeek

bg

Therapie bij agressie, boosheid en woede

Het kan zijn dat je in situaties komt waarin je emoties je overnemen. Reacties die je geeft zijn buiten proportie en zorgen ervoor dat je meer problemen krijgt. Dat doet weer iets met je frustratie drempel en de wijze waarop je in het leven staat en hoe je over jezelf denkt. Dat kan gebeuren in je werk, on je gezin, in contact met vrienden en familie enz.

Soms is er een verstoring in emoties ontstaan door ervaringen uit het verleden, of is deze manier van reageren ooit noodzakelijk geweest. Het kan zijn dat het je niet lukt om dit patroon te doorbreken en deze manier van reageren je handelen is geworden zonder dat je er invloed op hebt.

Door samen te kijken wanneer je handelen je denken overneemt, kun je emoties gaan herkennen en nieuw gedrag gaan leren inzetten op het moment dat je daar nog controle over hebt. Samen kunnen we emoties uitpluizen en betekenis geven, zodat dingen je niet meer overvallen maar je weer in controle bent.

Een helpende hand bij woede en agressie

Wil je nog meer informatie of zou je graag werk maken van je woedeprobleem en een eerste afspraak inplannen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Je bent in mijn praktijk van harte welkom.

Therapeut Chrisje Kersten in Groesbeek

Chrisje Kersten

  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen